| Author |
Topic  |
|
Denis
Administrator

Croatia
1545 Posts |
Posted - 21/06/2007 : 09:34:36
|
Definitivno treba jedan dan ovaj vikend uzeti za ciscenje staze! Bumo vidjeli kad nas Tomi vodi na voznju pa se prilagodimo. |
Becoming softich, bestselling book by Daniel Hamilton. If cycling were easy they would call it football! |
 |
|
|
kec
Moderator

Croatia
1589 Posts |
Posted - 21/06/2007 : 11:38:40
|
Jaz morem tek v ponedeljek,a izgleda da ni temperatura prije neće bit za delat! Btw,jučer sam je vozio cijelu,sve je za 5,osim na prvom usponu i spustu voda napravila takav kanal da pol kotaca upadne nutra! |
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. Albert Einstein
|
 |
|
|
kec
Moderator

Croatia
1589 Posts |
Posted - 28/07/2007 : 08:53:28
|
Sutra bi mogli malo cistit,ak su svi slobodni! Recimo ranije ujutro,oko pol 8-8! |
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. Albert Einstein
|
 |
|
|
kec
Moderator

Croatia
1589 Posts |
Posted - 02/08/2007 : 08:11:34
|
Za subotu popodne predlazem ciscenje,recimo oko pol 5 da se nadjemo! Nitko ne radi,a ne vozi se jer je drugi dan Pazin,pa smo svi vise-manje slobodni ! |
|
 |
|
|
maki_reaction
Administrator

Croatia
475 Posts |
Posted - 03/08/2007 : 13:38:20
|
Ja sutra necu moci na ciscenje staze jer idem na rodjendan u 17h.
Predlazem da se termini daljnjeg ciscenja prebace na slijedeci tjedan.
Mozemo jedan dan u tjednu (ovi kaj ne rade) i u subotu (zajedno sa ovima kaj rade) misim da cemo u ta dva dana zavrsit sve do kraja.
|
"Your road bike is your buddy, but your mountain bike is your lover" |
Edited by - maki_reaction on 03/08/2007 13:38:40 |
 |
|
|
kec
Moderator

Croatia
1589 Posts |
Posted - 03/08/2007 : 14:54:32
|
Tko je za da se sutra najdemo,nek se javi! Sam nam grabljice trebaju i dobra volja! Ne bumo dugo,al bar da dio opet napravimo! |
|
 |
|
|
sasa5464
Alivio

Croatia
97 Posts |
Posted - 03/08/2007 : 16:43:59
|
Ja sam za. Znam da T-Rex bas ne voli da se neclanovi petljaju u zahtjevne poslove ciscenja i odrzavanja staze, ali valjda ce ovaj put uprava napraviti iznimku... |
It never gets easier, you just go faster.
|
 |
|
|
Denis
Administrator

Croatia
1545 Posts |
Posted - 03/08/2007 : 18:50:19
|
Ne seri, ti si prakticki vec clan, jos samo da si bajk nabavis!(ili posudi od cure )
Ajmo sutra u 16:00 se nademo kod Jovia, idemo malo pocistit stazu(ponovno) da si opet netko ne strga dropout ili nekaj drugo.Grabljice rabimo, tko ih ima nek ih dofura.Maki bi nam mogao posuditi svojih par komada!Ajmo Skrip, Matek, Maro, Klipac......svi!??!? |
Becoming softich, bestselling book by Daniel Hamilton. If cycling were easy they would call it football! |
 |
|
|
maki_reaction
Administrator

Croatia
475 Posts |
Posted - 03/08/2007 : 19:44:47
|
| Denise kad planiraš onda doci meni po grablje!? |
"Your road bike is your buddy, but your mountain bike is your lover" |
 |
|
|
maRo
Deore LX

Croatia
339 Posts |
Posted - 03/08/2007 : 21:11:35
|
quote: Originally posted by Denis
Ajmo sutra u 16:00 se nademo kod Jovia, idemo malo pocistit stazu(ponovno) da si opet netko ne strga dropout ili nekaj drugo.Grabljice rabimo, tko ih ima nek ih dofura.Maki bi nam mogao posuditi svojih par komada!Ajmo Skrip, Matek, Maro, Klipac......svi!??!?
Ja sljakam do 3 pa moram u Mrzlo Polje na rucak, mozda malo prikasnim, ali mislim da sam do najkasnije 16.30 na polozaju sa naoruzanjem   |
Elwood: What kind of music do you usually have here? Claire: Oh, we got both kinds. We got country *and* western. |
 |
|
|
Denis
Administrator

Croatia
1545 Posts |
Posted - 04/08/2007 : 10:28:17
|
quote: Originally posted by podfoxarac
Denise kad planiraš onda doci meni po grablje!?
Uskoro!
Sasa na tebe racunamo!A vi klinci di ste sada, tajac neki!?? |
 |
|
|
Mata xc
Moderator

646 Posts |
|
|
kec
Moderator

Croatia
1589 Posts |
Posted - 04/08/2007 : 12:08:22
|
| Bravo Mata,imas pivu! |
|
 |
|
|
kec
Moderator

Croatia
1589 Posts |
Posted - 06/08/2007 : 22:23:04
|
| Predlazem da ovaj vikend rijesimo jos dio staze kaj je ostal,tak da nam za prije trke ostanu samo sitnice koje cemo rijesit kad bumo oznacavali! |
|
 |
|
|
kec
Moderator

Croatia
1589 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 23:05:56
|
Kaj nitko? Opet cemo sve zadnji tjedan? |
|
 |
|
Topic  |
|